Thursday, October 13, 2011

R.I.P COUSIN..SPENCER KOH..

R.I.P Spencer Koh

Awal pagi tadi dalam pukul 6am, Fiqah dapat call daripada Mummy Fiqah. Masa phone bunyi and nama mummy yg appear, Fiqah memang dah tak sedap ati. Coz mummy jarang call seawal macam tu. And sangkaan Fiqah memang betul. Cousin Fiqah meninggal awal pagi tadi. Ya Allah, Fiqah tak tau nak kata ape. Teringat masa balik kampung masa Gawai June 2011 aritu. Rupanya itu last Fiqah jumpa dia. Bila Fiqah bagitau kat hubby dia pun betul2 blur. Dua tiga kali dia tanya..betul ke??

Malam tadi pula, memang Fiqah tak lena tido. Asyik terbangun je. Mungkinkah tu tanda nya? Fiqah pun tak tau. My cousin..Rest in Peace. You will be missed :(((

3 comments:

  1. takziah buat keluarga cousin fiqah...

    rezki fiqah kan dapat jumpa balik raya aritu..

    ReplyDelete
  2. Ash,TQ. Tulah, nasib baik Fiqah sempat juga jumpa dia.

    ReplyDelete