Tuesday, March 22, 2011

HIKAYAT MERONG MAHAWANGSA


Aku memang tabik hormat betul dekat KRU PRODUCTION yang berani membuat kelainan pada cerita melayu. Biasanya cerita melayu ni tak habis2 dengan kisah cinta, kisah yang berakhir dengan kematian, boleh dikatakan cerita yang negatif2 je. Susah nak dapat cerita yang dapat bagi aura yang positif. Itu yang hubby memang tak berapa suka aku tengok crita2 melayu. Tapi crite Hikayat Merong Mahawangsa ni memang best giler. Mungkin ada kesilapan atau part2 yang macam bosan sikit, tapi semua tu bole dimaafkan. Maklumlah percubaan pertama. Masih ada ruang lagi untuk diperbetulkan. Yang paling aku suka cerita ni bila part diaorang berperang. Memang best sangat2. Memang nampak real. Dah macam crite orang putih pula. Tabik giler kat KRU. Keep Up to Good Work :)

No comments:

Post a Comment