Sunday, July 3, 2011

SAMA-SAMA KITA BANTU NORMA

Jika kita pernah terpikir yang hidup kita susah...cuba kita tengok pulak sekeliling kita. Ada lagi orang yang jauh lebih susah daripada kita. Bersyukurlah dengan setiap apa yang kita ada selama ini. Kalau kita rasa ujian kita berat, ada lagi yang ujiannya jauh lebih berat daripada kita.

2 hari lepas, secara tak sengaja Fiqah terjumpa blog Moon. Fiqah sampai tak tau nak cakap ape lepas baca kisah Norma. Barulah hari ni Fiqah ada kekuatan untuk buat post khas untuk Norma. Sebaknya hati bila Fiqah baca kisah Moon ni yang mengisahkan kisah biras Moon yang sekarang ini tengah bertarung nyawa melawan penyakit Medullosblastoma.

Ikutilah kisah ibu muda ini di:

Untuk rakan2 blog sekalian, sama-samalah kita mendoakan semoga Norma cepat sembuh. Amin. Di samping itu, tak salah rasanya kita sama-sama membantu keluarga Norma dengan memberikan sedikit sumbangan ikhlas setakat yang termampu oleh kita bagi meringankan bebanan mereka.

Gambar-gambar bawah ni Fiqah pinjam dari blog Moon. Terima Kasih Moon.
Norma bersama anaknya, Rafiq

Pada yang ingin membantu, bolehlah hulurkan bantuan anda ke akaun CIMB bawah ini. Hanya Allah sahaja yang dapat membalas sumbangan ikhlas anda semua.

CIMB

01070068677528

Noormawati Mohd Rasif

No comments:

Post a Comment